Motto týdne: Láska je ze všech vášní nejsilnější, neboť útočí současně na hlavu, srdce i tělo. Voltaire


Partneři

Smích léčí a proto si přečtěte web plný anekdot, fórů, smíchu a nejlepších vtipů Vysmatej.cz

Avon katalog k prohlédnutí.

Pro cestování do zahraničí i po ČR doporučujeme sjednat výhodné cestovní pojištění online. Využijte online sjednání a porovnání cestovního pojištění.

K čemu je dobrý rybí tuk?

Zkuste https://www.testy-zkusenosti.cz/

Rádi Vám poradíme v poradně - online. Poradí i Bezvarady.eu.

Vířivky pro celoroční provoz. Zlepšete si zdraví a relaxujte v pohodlí domova. Vířivky Villeroy & Boch. Úsporné, zateplené, laminátové, vč. termokrytu. Nesrovnatelná kvalita oproti nafukovacím vířivkám. Vybírejte z celoročních venkovních vířivek Villeroy & Boch nebo Jacuzzi®



V čem do fitka?

15.1.2010

Jdete-li do práce, do školy či na posezení s kamarádkami, vždy strávíte minimálně několik minut před zrcadlem. Co ovšem dělat, chystáme-li se potrápit své tělo ve fitness centru? Je třeba dbát i zde na módní trendy nebo stačí pobrat staré tepláky a vyrazit?

 

Obecně řečeno bychom měli cvičit v tom, co je nám pohodlné. Oblečení by nemělo nikde škrtit nebo odstávat, mělo by být dostatečně pružné, abychom v něm nebyli pohybově omezeni. Takže ani staré tepláky a volné tričko nejsou trefou zcela vedle. Chceme-li se však cítit i v posilovně ve své kůži, vyplatí se investovat do kvalitního a slušivého sportovního oděvu. Ten by měl být hlavně vyroben z kvalitního vzdušeného materiálu tak, aby umožňoval volnost pohybu, vsakoval pot a dobře seděl. Zajímavé barvy, střihy a detaily jsou pak už třešničkou na dortu.

 

Investovat se vyplatí hlavně do kvalitních bot zvolených dle druhu sportu, jaký chcete provozovat. Na aerobic nebo dynamičtější sporty se doporučují odpružené boty, které šetří klouby, na spinning se zase prodávají speciální spinningové boty, běžci potřebují běžecké boty atd. Bota by měla nohu držet pevně na místě a nikde netlačit.

 

Bez čeho se dále neobejdete jsou sportovní tepláky. Zde máte na výběr z délky až na zem či z moderní ¾ nebo 7/8 délky. Máte-li vysportované nohy, nebojte se je ukázat v šortkách. Klasickou je černá, hnědá, modrá nebo bílá barva, na výběr jsou ale i různé další barevné kombinace. Výběr trička nebo topu je na vašich preferencích, měla byste se v něm určitě cítit dobře a pohodlně. Top snese veselejší a výraznější barvy. Nezapomínejte na mikinu, která bude dobrým pomocníkem předtím, než se ve fitku zahřejete a také při závěrečném protažení, kdy se tělo zase ochlazuje. Posledním artiklem jsou ponožky, nejlépe kotníkové nebo takové, které sají pot. Na vylepšení outfitu můžeme použít potítka, kšiltovky nebo čelenky do vlasů. Věci naskládáme do batohu či sportovní tašky.

 

Máme-li potřebný outfit, nezbývá než zabalit do tašky permanentku, přibalit dobrou náladu a vyrazit. Sportu zdar!

 

Zdroj: www.prakticky-zivot.cz

Zpět na výpis článků



blog comments powered by Disqus