Motto týdne: Láska je ze všech vášní nejsilnější, neboť útočí současně na hlavu, srdce i tělo. Voltaire

Recepty



Partneři

Smích léčí a proto si přečtěte web plný anekdot, fórů, smíchu a nejlepších vtipů Vysmatej.cz

Avon katalog k prohlédnutí.

Pro cestování do zahraničí i po ČR doporučujeme sjednat výhodné cestovní pojištění online. Využijte online sjednání a porovnání cestovního pojištění.

K čemu je dobrý rybí tuk?

Zkuste https://www.testy-zkusenosti.cz/

Rádi Vám poradíme v poradně - online. Poradí i Bezvarady.eu.

Zapomeňte na každodenní stresy a vydejte se objevovat krásy přírody i lidské šikovnosti prostřednictvím webu ceskoslovensko.CZ. V jeho nabídce zaujmou například komfortní penziony, ve kterých se budete cítit jako doma. Působivý hradní komplex, národní park Podyjí a také Cestu za Znojemsko víny vám přiblíží ubytování Znojmo. Hlubokými lesy, rozlehlými loukami i pestrými možnostmi sportu a turistiky se naproti tomu chlubí ubytování Šumava.

Těstovinový salát s brokolicí

26.4.2017

Dáme vařit těstoviny. Jakmile jsou těstoviny uvařené, necháme je ve větší míse. Mezitím si dáme vařit brokolici v páře (asi tak 5-10 minut, aby nebyla moc měkká).

Recept: Zapečené brambory s cuketou a rajčaty

26.4.2014

Brambory oloupeme a umyjeme. Poté si připravíme pečící pánev nebo plech, na které nalijeme trošku olivového oleje, aby se nám brambory nepřichytily. Brambory oloupeme a umyjeme. Poté si připravíme pečící pánev nebo plech, na které nalijeme trošku olivového oleje, aby se nám brambory nepřichytily.

Pohankové nudle se zeleninou

23.4.2014

Uvaříme pohankové nudle. Rozhřejeme pánev s olivovým olejem, na kterém trošku oprahneme nastrouhaný česnek.


Vařte moderně podle videoreceptů

22.3.2014

Rádi by jste si vyzkoušeli uvařit nový recept, ale nestíháte vařit podle kuchařů v televizi? Kuchařky už jsou upatlané, postup nesrozumitelný a finální výsledek otřesný nebo nemoderní?

Zdravé recepty z blahodárného medu

30.1.2013

Medové receptyMed jako sladidlo je znám už od pradávných dob, kdy ještě naši předkové ani neznali cukr. Používali ho však nejen jako sladidlo, ale i jako lék. Právě tato zlatavá lepkavá tekutina totiž prospívá organismu po všech stránkách a její skvělá chuť přímo vybízí k vytváření nejrůznějších lahodných pokrmů.

Palačinky stokrát jinak

13.10.2010
palačinky
Palačinky jsou velmi oblíbeným pokrmem nejen u nás, ale i po světě. Kdo by neznal jednoduchou, rychlou a levnou pochoutku, která se dá navíc připravit na nespočet způsobů. Palačinky nevyžadují náročnou přípravu a směle nahradí jak bohatou snídani, tak prvotřídní oběd. Ve Francii dovedli úpravu palačinek (takzvaných crépes) k naprosté dokonalosti.

Tiramisu aneb La dolce vita

20.7.2010
V našich zeměpisných šířkách snad nenajdeme člověka, který by neznal tiramisu – proslulý italský dezert. Pokud jste tuto sladkou dobrotu již někdy ochutnali, určitě jste se do tiramisu zamilovali na první ochutnání. Vypěstovali jste si na tuto italskou pochoutku závislost a již nyní se nemůžete dočkat na letní dovolenou, kdy si ho budete moci dopřávat k snídani? My máme pro vás řešení.

Palačinky stokrát jinak

28.5.2010
Palačinky jsou velmi oblíbeným pokrmem nejen u nás, ale i po světě. Kdo by neznal jednoduchou, rychlou a levnou pochoutku, která se dá navíc připravit na nespočet způsobů. Palačinky nevyžadují náročnou přípravu a směle nahradí jak bohatou snídani, tak prvotřídní oběd. Ve Francii dovedli úpravu palačinek (takzvaných crépes) k naprosté dokonalosti. Ovšem ani vy nemusíte zůstat pozadu!

Brokolice se sýrovou omáčkou

3.5.2008
Brokolici očistíme a rozdělíme ji na růžičky, dáme ji do studené osolené vody a dáme vařit přibližně na 5-8 minut.

 

 

 


Strana: 1 |
blog comments powered by Disqus