Kuchyně
Partneři
Smích léčí a proto si přečtěte web plný anekdot, fórů, smíchu a nejlepších vtipů Vysmatej.czAvon katalog k prohlédnutí.
Pro cestování do zahraničí i po ČR doporučujeme sjednat výhodné cestovní pojištění online. Využijte online sjednání a porovnání cestovního pojištění.K čemu je dobrý rybí tuk?
Zkuste https://www.testy-zkusenosti.cz/
Rádi Vám poradíme v poradně - online. Poradí i Bezvarady.eu.
Vířivky pro celoroční provoz. Zlepšete si zdraví a relaxujte v pohodlí domova. Vířivky Villeroy & Boch. Úsporné, zateplené, laminátové, vč. termokrytu. Nesrovnatelná kvalita oproti nafukovacím vířivkám. Vybírejte z celoročních venkovních vířivek Villeroy & Boch nebo Jacuzzi®
Vaříme zdravě - z jáhel
20.10.2010

Pokud se alespoň minimálně zajímáte o zdravý životní styl, jistě vám neunikla poměrně rozšířená obilovina, ze které je možno tvořit desítky receptů na sladký i slaný způsob. Jáhly jsou loupaná žlutá zrnka prosa obecného – latnatého (Panicum miliaceum). V našem podnebném pásu se jedná o velmi rozšířenou obilovinu, která byla ale přivlečena z Asie díky kočovným kmenům před několika stovkami let.
Palačinky stokrát jinak
13.10.2010

Palačinky jsou velmi oblíbeným pokrmem nejen u nás, ale i po světě. Kdo by neznal jednoduchou, rychlou a levnou pochoutku, která se dá navíc připravit na nespočet způsobů. Palačinky nevyžadují náročnou přípravu a směle nahradí jak bohatou snídani, tak prvotřídní oběd. Ve Francii dovedli úpravu palačinek (takzvaných crépes) k naprosté dokonalosti.
Tajemství kuchyně Jamieho Olivera
8.10.2010

Potěšení z kávy
11.8.2010

Tiramisu aneb La dolce vita
20.7.2010

V našich zeměpisných šířkách snad nenajdeme člověka, který by neznal tiramisu – proslulý italský dezert. Pokud jste tuto sladkou dobrotu již někdy ochutnali, určitě jste se do tiramisu zamilovali na první ochutnání. Vypěstovali jste si na tuto italskou pochoutku závislost a již nyní se nemůžete dočkat na letní dovolenou, kdy si ho budete moci dopřávat k snídani? My máme pro vás řešení.
Pomelo - ovocný hit sezóny
29.6.2010

Palačinky stokrát jinak
28.5.2010

Palačinky jsou velmi oblíbeným pokrmem nejen u nás, ale i po světě. Kdo by neznal jednoduchou, rychlou a levnou pochoutku, která se dá navíc připravit na nespočet způsobů. Palačinky nevyžadují náročnou přípravu a směle nahradí jak bohatou snídani, tak prvotřídní oběd. Ve Francii dovedli úpravu palačinek (takzvaných crépes) k naprosté dokonalosti. Ovšem ani vy nemusíte zůstat pozadu!
Zasaďte si topinambury
7.5.2010

Zahrádky jsou jako stvořené k pěstování domácí zeleniny a ovoce. Nejenže jsou domácí produkty zdravější a chutnější než jejich kupované ekvivalenty, navíc neobsahují tolik zavrhovaná "éčka" a konzervační látky. Pro někoho navíc může být okopávání záhonku příjemnou relaxací po pracovním týdnu stráveném za stolem u počítače.
Vaříme zdravě - z jáhel
30.4.2010

Pokud se alespoň minimálně zajímáte o zdravý životní styl, jistě vám neunikla poměrně rozšířená obilovina, ze které je možno tvořit desítky receptů na sladký i slaný způsob. Jáhly jsou loupaná žlutá zrnka prosa obecného – latnatého (Panicum miliaceum). V našem podnebném pásu se jedná o velmi rozšířenou obilovinu, která byla ale přivlečena z Asie díky kočovným kmenům před několika stovkami let.
blog comments powered by Disqus