Motto týdne: Láska je ze všech vášní nejsilnější, neboť útočí současně na hlavu, srdce i tělo. Voltaire

Kuchyně



Partneři

Smích léčí a proto si přečtěte web plný anekdot, fórů, smíchu a nejlepších vtipů Vysmatej.cz

Avon katalog k prohlédnutí.

Pro cestování do zahraničí i po ČR doporučujeme sjednat výhodné cestovní pojištění online. Využijte online sjednání a porovnání cestovního pojištění.

K čemu je dobrý rybí tuk?

Zkuste https://www.testy-zkusenosti.cz/

Rádi Vám poradíme v poradně - online. Poradí i Bezvarady.eu.

Vířivky pro celoroční provoz. Zlepšete si zdraví a relaxujte v pohodlí domova. Vířivky Villeroy & Boch. Úsporné, zateplené, laminátové, vč. termokrytu. Nesrovnatelná kvalita oproti nafukovacím vířivkám. Vybírejte z celoročních venkovních vířivek Villeroy & Boch nebo Jacuzzi®



Pohankové nudle se zeleninou

23.4.2014

Uvaříme pohankové nudle. Rozhřejeme pánev s olivovým olejem, na kterém trošku oprahneme nastrouhaný česnek.

Vařte moderně podle videoreceptů

22.3.2014

Rádi by jste si vyzkoušeli uvařit nový recept, ale nestíháte vařit podle kuchařů v televizi? Kuchařky už jsou upatlané, postup nesrozumitelný a finální výsledek otřesný nebo nemoderní?

Zařaďte ryby do vašeho jídelníčku

2.2.2014

Někdo je nemůže ani cítit, jiný si je dopřává pouze na Vánoce. Pravdou ovšem je, že jejich pravidelná konzumace chrání před smrtelně nebezpečnými infarkty a srdečními chorobami.


Kyselina listová. Proč je v těhotenství důležitá?

2.2.2014

I když těhotenství není nemoc, je však potřeba dodržovat určité zdravé zásady a to především v jídelníčku, kdy musíme zvýšit příjem vitamínů a minerálu. Velmi důležitý je dostatečný příjem kyseliny listové.

Dejte přednost obilninám

26.1.2014

Pokud vaše strava a to především snídaně zahrnuje hlavně bílé pečivo, salámy, párky a podobné potraviny, nemůžete se pak divit, že je vaše tělo unavené a bez energie. Vyměňte nezdravé pochoutky za energií nabité obilniny a brzy poznáte výsledek.

Koření, které zahřeje

14.12.2013

Koření  Pokud patříte mezi ty, kteří zimu a chlad špatně snáší, jistě se balíte do teplých svetrů, čepic a šál, vyhledáváte teplé místnosti, sedáte si k radiátoru nebo k praskajícímu krbu a vyloženě se těšíte, až přijde jaro a léto. Věděli jste ale, že tělo můžete zahřát nejen zvenčí, ale i zevnitř? Východní medicína věří, že některé potraviny svými účinky organismus ochlazují, jiné zase zahřívají. Zahřívací účinky některých druhů koření můžete vyzkoušet na vlastní kůži.


Zdravé recepty z blahodárného medu

30.1.2013

Medové receptyMed jako sladidlo je znám už od pradávných dob, kdy ještě naši předkové ani neznali cukr. Používali ho však nejen jako sladidlo, ale i jako lék. Právě tato zlatavá lepkavá tekutina totiž prospívá organismu po všech stránkách a její skvělá chuť přímo vybízí k vytváření nejrůznějších lahodných pokrmů.

Čokoláda jako malý hříšek

11.9.2011
ČokoládaKaždý asi známe ty okamžiky, kdy je nám mizerně, máme chuť někoho nebo něco zabít, ale protože nemůžeme, sáhneme alespoň po čokoládě. A nebo na ni máme prostě jenom chuť - ať už ze šťastných či méně povedených okamžiků a situací. I když si to nechceme přiznat, tím že sníme tak velké kvantum naší oblíbené lahůdky, posilujeme naši závislost na ní.

Rukola: královna salátů

26.10.2010
Hledáte oživení jídelníčku? Snažíte se dbát na zdravou stravu, ale už vás nudí variace na téma „salát třikrát jinak“? Chtěli byste vašemu stereotypnímu jídelníčku dodat šmrnc a středomořský ráz? A slyšeli jste už o bylince jménem rukola? Jste-li fanoušky zeleniny a salátů, potažmo středomořské kuchyně, jistě vám pojem „rukola“ není neznámý. Jedná se o bylinku z čeledi brukvovitých, která se vyznačuje specifickou ostrou chutí.

Strana: 1 | 2 | 3 | 4 |
blog comments powered by Disqus